Obří stroje - Biesty, Stephen, 1961- (Svojtka & Co, 2014)
Seznam se s osmi obrovskými stroji - díky této objevné knize s otevíracími okénky, můžeš tak nahlédnout do útrob největších dopravních prostředků.