Jedna mrtvola navíc - Růžička, Milan, 1966- (Původní česká detektivka, 2014)
Do Prahy přijíždí mladá dívka Lenka, která by ráda navštívila místa spojená s životem svého otce. Nejenom, aby se o něm něco dozvěděla, ale především proto, že zemřel před jejím narozením za dosud nevyjasněných okolností.