Na útěku. neuvěřitelný příběh Josef Brykse - Navara, Luděk, 1964- (Host, 2014)
Josef Bryks, válečný letec ve službách britského královského letectva a nositel Řádu Britského impéria, se proslavil odvážnými a riskantními útěky z německého zajetí