Pod palbou!. příběhy letců bojujících za 2. světové války nad územím Československa - Šašek, Jiří, 1988- (Svět křídel, 2014)
Druhý díl se opět zaměřuje na konkrétní příběhy dalších letců, kteří za 2. světové války bojovali nad územím Československa.