Tajemství vrcholů Českého lesa I. - Hajšman, Jan, 1970- (Starý most, 2014)
Ediční řada "tajemství vrcholů" se tentokrát zaměří na krásné a tajemné - a turisty zatím příliš neobjevené - pohoří Českého lesa. Publikace poodhalí tajemství necelých tři desítek vrcholů Českého lesa, počínaje Čerchovem a přes Haltravu, Havran, Přimdu, Velký Zvon a další (vč. německé strany) až k Dyleni.