Kája, super frája. - Green, D. L. (CPress, 2015)
Druhý díl vtipných příhod třeťáka Káji. Tentokrát mají děti ze 3. třídy před sebou nepředstavitelný úkol: celý týden musí vydržet bez televize a najít si jiný způsob, jak trávit volný čas a zabavit se. Jak se s tím popere Kája a jeho kamarádi?