Černá slepička aneb Obyvatelé podzemí - Pogorelskij, Antonij (Albatros Media, 2014)
Pohádkový fantasy příběh z ruského Petěrburgu konce 18. století, v jeho podzemním světě žijí podivní malí skřítkové, kteří vlastní obrovské bohatství a dokáží pohádkově kouzlit.