Stín a jeho kluk - Krbcová, Lenka (Albatros Media, 2014)
Každý někdy musíme dělat, co se nám nechce - mýt nádobí, jíst brokolici nebo psát úkoly z matiky. Co by ale měl teprve říkat stín kluka, který musí dělat jen to, co dělá kluk, ke kterému patří. Jednoho dne se mu ale jeho kluk ztratí, a Stín má náhle svobodu. Může chodit do kina, jezdit na kole i fandit na fotbale. Jenže brzy zjistí, že je mu samotnému smutno, navíc lidé se ho bojí. Vrátí se tedy raději ke svému klukovi? Nebo se mu podaří najít kamarády?