Rytíř mnoha srdcí - MacGregor, Kinley (Domino, 2006)
O slavném skotském bojovníkovi Brandonu MacAllisterovi se říká, že umí skolit nepřítele jedinou ranou a svést ženu jediným polibkem. Jeho mužnému kouzlu dokáže odolat jen jediná, Maggie. Půvabná rusovláska se totiž rozhodla ukončit nesmyslnou válku mezi dvěma klany typicky ženským způsobem: dokud muži nepřestanou bojovat, ženy jim nebudou vařit, prát... ani uspokojovat jejich tělesné touhy.