Bájné bytosti - Medková, Karolina (Albatros Media, 2012)
Nenechte se zmást - magické příšery a bytosti číhají všude na světě! Některé jsou zářivě krásné, jiné pořádně zlomyslné, ale některé mohou být vyloženě nebezpečné! Tato kniha vás zavede do říše fantazie, kde se s těmito tvory potkáte tváří v tvář.