Červená Karkulka : zvuková knížka - Niklíčková, Alexandra (Zvuková pohádka, 2014)
Knížka, kteoru držíte, umí sama předčítat dětem pohádky. pomocí šesti tlačítek si děti poslechnou pohádkovou klasiku a prožijí spolu s Karkulkou její úžasný příběh.