Principy obecné, ekonomické a informační etiky - Vaněk, Jiří, 1946 ún. 19.- (Ekonomie, 2005)
Základem pro knihu se stal učební text používaný na Vysoké škole ekonomické v Praze pro kurz etiky, který byl výrazné rozšířen a aktualizován.