Plavec - Zander, Joakim, 1975- (Krimi román, 2015)
Agent CIA pracující v hlubokém utajení se v elektrizujícím thrilleru žene přes půl světa zachránit svou dceru, kterou opustil jako dvouměsíční holčičku a splétá přitom stále napjatější pavučinu intrik a pochybností.