Postrach Denis si vede deník - Butler, Steven, 1983- (Brio, 2015)
Denis postrach okolí si musí za trest psát deník celý školní rok. Tak se všichni dozvědí jaké lumpárny vymýšlí na své okolí a poznáme i jeho kamarády Kudrnče a Lívance.