Krvavá Máry a jiné strašlivé historky - Janeček, Petr, 1978- (Sanitka, 2015)
Pravda nebo výmysl? Skutečné záhadné události, nebo fiktivní strašidelné historky? Tohle nejsou umělé horory ani smyšlené duchařské historky, které znáte z filmů, knížek nebo internetu. Jedná se o údajně skutečné zážitky lidí, jako jste vy.