Bourneovo dilema - Ludlum, Robert, 1927-2001 (Domino, 2015)
Jason Bourne plní neobvyklou misi: musí sehrát úlohu dvojníka syrského ministra na významném blízkovýchodním summitu, na který vtrhnou ozbrojenci a skoro všechny přítomné zmasakrují, až na jednoho - Jaosna Bournea.