Hrajeme si s pastelkou : kreslíme zvířátka ze statku - Vlach, Martin (Edika, 2015)
mají Vaše ratolesti rády zvířátka a chtěly by se je naučit kreslit? Pokud ano, a přitom nevědí, jak na to, tato milá knížka bude jejich velkým pomocníkem! Díky ní se krok za krokem naučí kreslit jednoduché zvířecí postavičky.