Zachraň svůj život. Principy nemocí a uzdravování - Pešek, Miloš, 1950- (Zdraví (Dialog, 2013)
Strhující publikace o psychosomatické medicíně obsahuje příběhy závažně nemocných, návody k samostatným léčebným aktivitám i svědectví pacientů, kteří si svou aktivitou zachránili život. Zdravým, nemocným i lékařům nabízí četné informace z dosud nevyužívaných terapeutických cest