Zajíčkova cesta (Políčko)
Jak najít své místo ve světě? Zajíček se vydává na dalekou cestu, aby zjistil, kam a hlavně ke komu doopravdy patří. Spřízněnou duši hledá podle podobnosti vlastního stínu. Objevuje tak podstatu tvarů a barev. Koho na své pouti potká a které země při tom navštíví? Zajíčkova cesta je plná originálních ilustrací vytvořených pomocí 3D softwaru a nese tak v sobě notnou dávku filmařského přístupu. Důležitou roli v jednotlivých scénách hraje stín zvířecích postav. Příběh se dotýká i tématu multikulturalismu