Červená Karkulka. Jeníček a Mařenka ; Zlatuška a 3 medvědi. Zlatuška a 3 medvědi - Žabková, Aneta, 1986- (Axióma, 2014)
Tři klasické pohádky s velkými, výpravnými, celostranovými ilustracemi, na kterých menší děti sledují celý děj čteného textu včetně drobných detailů. Text je vysázený velkými písmeny a je vhodný pro starší děti k tzv. druhému čtení