Mike's Place : pravdivý příběh o lásce, blues a teroru v Tel Avivu - Baxter, Jack (Aligier, 2015)
Tento grafický román je originálním ztvárněním a výpovědí o skutečné tragické události z 30. dubna 2003, která změnila životy mnoha lidem. Autoři a zároveň hlavní postavy příběhu použili formu grafického románu - komiksu. Autoři využili faktu, že popisovaná událost byla prvotně zachycena autentickou kamerou, která dala vznik úspěšnému dokumentu Blues by the Beach a zároveň informací z následného vyšetřování celé události, které pomohlo objasnit příčinu nesmyslného teroristického aktu. Jeden z autorů je nezávislým newyorským filmařem a producentem, druhý je filmovým dokumentaristou a kameramanem. Ve spojení s uznávaným ilustrátorem a karikaturistou tím vzniklo dílo na pomezí filmu a komiksu s hlubokým příběhem