Beast Quest. - Blade, Adam, 1980- (Albatros Media, 2015)
V jeskyni hluboko v horách čeká na svou obět arachnid, obrovitý pavouk. Je to učiněné monstrum! Jeho velikost si můžete představit podle vláken, která spřádá. Jsou tlustá jako provazy. A pod lepkavou sítí? Hromady vybělených kostí! Nestačí jen najít Arychnidův brloh a utkat se s netvorem...