Rozesmátá zahrada - Pospíšilová, Zuzana, 1975- (Grada, 2014)
Tak jako si na zahradě můžete postupně přivonět k nejrůznějším květinám, můžete si v téhle knížce stránku po stránce přečíst spoustu veselých básniček o květinách, stromech, keřích a houbách. Listovat touto bohatě ilustrovanou knihou je jako rozeběhnout se po pestré zahradě.