Zahrada lží - Quick, Amanda, 1948- (Baronet, 2015)
Když Ursula Kernová, majitelka Kernovy agentury poskytující sekretářské služby bohaté klientele, najde svou nejlepší zaměstnankyni mrtvou, odmítá uvěřit, že to byla nehoda. Archeolog a dobrodruh Slater Roxton se domnívá, že se musela zbláznit, ale nenechá ji v tak nebezpečné situaci samotnou.Pokud se krásná vdova hodlá pustit do pátrání po vrahovi potulujícím se po viktoriánském Londýně, Slater je odhodlaný stát jí po boku. Společně musejí odhalit identitu vraha - a aby tohoto cíle dosáhli, možná budou muset jeden druhému odhalit i svoje vlastní nejhlubší tajemství..