Veselá dobrodružství prasátka Peppy - Astley, Neville (Peppa Pig (Egmont)
Peppa je znovu tady a sní nové veselé příběhy! V prvním si přečtete, jak Peppa hrála fotbal, ve druhém se spolu s Prasátkovými vypravíte na hory, ve třetím se dozvíte, jak to vypadalo na dobročinném školním bazaru a ve čtvrtém se Tomáškovi rozbije jeho oblíbená hračka pan Dinosaurus!