Abraka babra.. - Corderoy, Tracey, 1965- (Brio (Slovart)
Pandořina babička je (pssst!) čarodějnice. Je s ní legrace, ale také se často dostává do problémů... Když mávne svou hůlkou, objeví se na školním představení piráti, z pokojíčku je zámecká komnata a na svatbě řádí bleší cirkus. A Pandora pak musí všechno napravit. Ještě že i ona umí čarovat..