Julinka a její zvířátka - Johnson, Rebecca, 1966- (Julinka a její zvířátka, 2015)
Jmenuju se Julinka a až budu velká, chci se stát zvěrolékařkou. Sláva, konečně začaly prázdniny. Já se Zuzkou pojedeme tábořit k moři. Určitě si s sebou přibalím svůj lékařský kufřík, kdybychom náhodou narazily na zvířátka, která budou potřebovat ošetřit. Budeme si hrát na pláži, opékat buřty, plavat v moři a hlavně pozorovat a zkoumat všechno to hemžení v tůňkách u pobřeží. Také doufáme, že se nám podaří zahlédnout delfína nebo velrybu. Už se na ten zvěřinec moc těším!