Fergus a létající kůň. Dobrodružství z předalekých dálek.. - Stewart, Paul, 1955- (Argo, 2008)
Osvědčení autoři fantastických příběhů se tentokrát zaměřili na menší čtenáře, zhruba od 7 let. Jejich trojice knih, z níž každá má svého statečného hrdinu zažívajícího dobrodružství v dalekém, předalekém kouzelném světě, je plná fantazie, magie a samozřejmě půvabných ilustrací ..