Vlkodlak a já - Schlüter, Andreas, 1958- (Mladá fronta, 2015)
Koupit eknihuVe vesnici řádí vlkodlak... Pořádná dávka napětí zaručena!Ríša s Oldou pátrají po krvežíznivém vlkodlakovi, který řádí v jejich vesnici. O jeho existenci není pochyb! A do křížku se s ním dostávají hned několikrát! Podaří se dvěma kamarádům vlákat strašlivého vlkodlaka do léčky a boj s nímvyhrát? Vždyť mají jen jedinou stříbrnou kulkou s prakem a dva podomácku vyrobené šípy! A na pomoc kulhajícího školníka se spolehnout nemohou...