Barevný svět - Kratěna, Jaroslav (Akcent, 2015)
V této knížce se děti na příkladech naučí přiřazovat barvy známým zvířatům, rostlinám a věcem. Kniha obsahuje patnáct kapitol věnovaných základním barvám doplněným říkankami a další různé úkoly k procvičování