Horseland. Nejlepší ztráta : 14. - Kolezsar, Michal
Čtrnáctá epizoda z jezdeckého klubu Horseland. Závody se rychle blíží, a protože by Sarah s ostatními chtěli vyhrát, musí pilně trénovat. Všichni přece chtějí předvést, co už jejich koně umí. Jen Molly se zdá myšlenkami jinde a nechce se jí tolik nacvičovat jako ostatním. Přijdou Mollyini přátelé na to, co se jí děje?