Záda, která cvičí, nebolí : cvičíme podle Ludmily Mojžíšové - Sedláková, Simona, 1966- (Vyšehrad, 2015)
Vzhledem k sedavému životnímu stylu se dnes bolest zad stala skutečným problémem, neřkuli civilizační chorobou. Nezbývá než pomoci si osvědčeným prostředkem - speciálním cvičením. K tomu nám pomůže brožurka cviků podle osvědčené metody paní Mojžíšové, kterou sestavila zkušená fyzioterapeutka dr. Simona Sedláková