Americký upír - Snyder, Scott, 1976- (BB/art, 2013)
Píše se rok 1925, pustinou třicet mil od Los Angeles kodrcá černý vůz a krásná, ale chudá herečka Pearl Jonesová vzpomíná na své první setkání s filmem - na ten okamžik, kdy propadla jeho kouzlu, kdy pochopila, že magie existuje. Ale tohle není chvíle pro okouzlení, pro romantiku, pro princezničkové sny. Pearl totiž není svou vlastní paní. Je jen tělem - podrápaným, zneuctěným, pohozeným v poušti do jámy plné mrtvol. Jenže ti, kdo jí to provedli, se tentokráte ošklivě přepočítali. Pearl stále žije a brzy poteče krev.