Uloupená láska - Jeffries, Sabrina, 1958- (Baronet, 2015)
Bezostyšná loupež královských šperků způsobí dlouhé odloučení novomanželů Viktora Calea, bratrance vévody z Lyonsu, a jeho plaché ženy Isabely. Když se po deseti letech znovu setkají, jen těžce získaná vzájemná důvěra a vzpomínky na jejich milostný vztah jim pomohou rozplést celé tajemství podvodu a loupeže a umožní začít nový život.