Velká kniha šití. - Heller, Eva Maria (Svojtka & Co., 2013)
Podrobné, krok za krokem popsané návody, triky a tipy týkající se šití a střihová příloha se vzory výšivek v závěru knihy promění každé vaše dílo v tvůrčí zábavu - ať už půjde o obyčejné ručníky, dekorativní polštáře, líbivé prostírání a nostalgické ložní povlečení nebo o originální opasek, neotřelou úpravu starších kusu ošacení či elegantní tašky vhodné pro každou příležitost.