Paříž = Vše co chceš vědět - Lamprell, Klay, 1958- (Fortuna Junior, 2012)
Netradiční a trochu provokativní průvodce městy pro -náctileté. Nová série otvírá svět zajímavých příběhů a fascinujících faktů o lidech, místech, dějinách a kultuře nejzajímavějších měst světa. Dovedeš si představit, že ležíš na pláži uprostřed města? Kdo se usmívá na šest milionu lidí ročně? Chceš vidět dům, který byl postaven naruby?