Průvodce po mystických místech světa : více než 250 tajuplných míst na celé Zemi - Bartlett, Sarah (Slovart, 2015)
Průvodce po mystických místech světa je bohatě ilustrovaný a seznámí čtenáře s více než 250 neobyčejnými místy z celého světa.