Dokud se nevrátí - Žáček, Jan, 1963- (Olympia, 2015)
Byli jednou dva lidé, muž a žena, kteří se měli moc rádi a z jejich lásky se narodil syn. Jenže ona byla v té době vdaná za někoho jiného. Rozvedla se, vzala si otce svého dítěte a hezky si žili. Ale pak se zabila v autě. Biologickému otci bylo dítě odebráno a bez ohledu na to, že měl testy DNA. Syn se přece narodil ještě za předchozího vztahu. Syna umístil stát v dětském domově, aby byl v bezpečí - kdyby snad jeho biologický otec nebyl jeho otcem. Rozhodnout o otcovství musí soud. A tak otec začíná svůj boj se státním aparátem o to, aby směl žít se svým synem.