Smrt na Rýnu : De Vere Smith - Kessler, Leo, 1926-2007 (Baronet, 2016)
Německo roku 1923 je země rozvrácená hyperinflací, milionovou nezaměstnaností a krvavým politickým soupeřením. Chaosu se snaží k vlastnímu prospěchu využít řada ambiciózních figur a z nich nejvíce vyčnívá Adolf Hitler, chystající nacistický puč.