Rohatý a jiné příběhy : čtení s velkými písmenky pro kluky a holky - Křišťanová, Dita, 1980- (Školáci a poškoláci, 2016)
Rohatý zanese čtenáře do malé vesnice, kde spolu děti a různá zvířata zažívají nečekaná dobrodružství.