Procházka po Karlově mostě : sochy a sousoší - Kopl, Petr, 1976- (Fragment, 2016)
Karlův most - srdce Prahy, místo, kam často smě- řují kroky Pražanů a návštěvníků metropole z Čech i ze zahraničí. Projděte se i vy po tomto nádherném mostě a poznejte jednotlivé sochy a sousoší, které tvoří společně s Pražským hradem jedno z nejkrásnějších panoramat na světě.