Krvavá lázeň - MacBride, Stuart, 1969- (BB/art, 2013)
Žulovým městem obchází strach - tým detektiva seržanta Logana McRae pátrá po jednom z nejobávanějších sériových vrahů Spojeného království - nechvalně známém Řezníkovi. Policie ho už jednou dopadla, teď je však vrah opět na svobodě. V aberdeenském přístavu se najde kontejner s kusy lidského masa a rozpoutá se jedna z největších policejních štvanic v historii. A když začnou mizet lidé spojení s původním vyšetřováním, detektiv seržant Logan McRae pochopí, že případ nejspíš není tak jasný, jak se zdálo. Po dvaceti letech vyplouvá na světlo spousta lží a tajemství a jisté je jen to, že Žulové město už nikdy nebude stejné jako dřív.