99 možností jak (ne)uchránit manželství před krachem - Ingwersen, Friedrich, 1949- (Partnerské vztahy, 2007)
Chcete-li neselhat v partnerství, je ideální nejdříve deteilně poznat 99 možností jak selhat a pak se jim pochopitelně vyhnout. Předmětem knihy je jedna z nejcennějších věcí našeho života - soužití ve dvou. Na toto závažné téma však kniha nahlíží s humorem a nadhledem.