Tajemství egyptské hrobky - Nováková, Iva, 1961-
Cílem našich publikací je nejen děti pobavit, ale hlavně přispět k rozovji jejich schopností a dovedností. Bludiště, luštěnky, spojovačky i domalovánky rozvíjí dětskou fantazii.