T-Force. první část z cyklu T-Force - Kessler, Leo, 1926-2007 (Military (Baronet), 2016)
T-Force je elitní přepadová jednotka. Zasazuje Němcům údery do těch nejchoulostivějších míst. Stvořil je generál Patton. Zodpovídají se přímo jemu. Ale v létě 1944 se zdá, že i Patton zašel příliš daleko. V rozporu s rozkazy svých nadřízených vyslal jednotku na tajnou misi v nepřátelském týlu...