Podfuk na Korsice - Mayle, Peter, 1939-2018 (Argo, 2015)
Podfuk na Korsice, volné pokračování knih Podfuk jako víno a Podfuk v Marseille, je ryzím potěšením v provensálském stylu, při jehož čtení se vám budou sbíhat sliny v ústech a zároveň se budete skvostně bavit. Peter Mayle je opět ve výborné formě - jeho spolehlivý stopař Sam Lewitt jako obvykle uspokojuje své hrdlo, žaludek a milostné touhy na jihu Francie, a přitom luští případ smrtelných intrik uprostřed společenské smetánky Riviéry