Logico Piccolo. Finanční gramotnost 1 - Krečmer, Jan (Logico piccolo, 2014)
Cílem tohoto souboru je, aby se děti důkladně seznámily s platnými českými mincemi a bankovkami a získaly povědomí o různých prvcích spojených s jednotlivými platidly.