Logico Piccolo. Začínáme číst, část 1 - Němečková, Iveta, 1962- (Mutabene, 2014)
Poznávání písmen P L M S A na začátku slov Poznávání písmen P L M S A uvnitř slov Poznávání písmen p l m s a Poznávání písmen I O U V E ve slovech v souvislosti s porozuměním významu slov Procvičování písmen ve slovech, poznávání slabik na začátku slova Poznávání písmen i u o v e ve slovech na základě fonematického sluchu a porozumění významu slov Čtení slov a skládání slabik - porozumění obsahu čtených slov, skládání slov ze slabik Čtení krátkých a dlouhých samohlásek - uvědomění si kvantity samohlásek Čtení krátkých a dlouhých samohlásek - rozpoznávání kvantity samohlásek ve slovech, pochopení významu slovČtení slov s krátkými a dlouhými samohláskami - procvičení analýzy a syntézy slov s různou kvantitou samohlásek na základě pochopení významu slovProcvičení čtení velkých písmen - procvičení fonematického sluchu a čtení probraných písmen Čtení písmen T K J D N ve slovech - procvičení analýzy a syntézy slov na základě pochopení významuČtení písmen t k j d n ve slovech - rozpoznávání písmen a slov na základě pochopení významu slovaPřiřazování slov k obrázkům - čtení slov s porozuměním významu Čtení dvojhlásek au ou ve slovech a větách - poznávání slov a čtení vět na základě porozumění obsahu sděleníSestavování slov z písmen a jejich přiřazení k obrázkům - procvičení analýzy a syntézy, nácvik psaní slov