Dům na míru - Hubáčková, Blažena, 1945- (Stavíme, 2003)
Málokdo z těch, kdo se rozhodli postavit si dům, se před samotným zadáním projektu architektovi či otevřením katalogu rodinných domků, zamyslel nad tím, jaké jsou prostorové a dispoziční potřeby jeho samého a jeho rodiny. Jaký dům vlastně potřebuji? Chci raději obytnou kuchyň nebo velkou garáž? Na tyto a další otázky odpoví kniha Blaženy Hubáčkové.