Supermáma - Svobodová, Jana, 1978- (CPress, 2016)
Která maminka by nechtěla, aby na ni její děti pohlížely jako na supermámu, se kterou budou trávit svůj volný čas raději, než aby ho proseděly u počítače či před televizí? A pokud ze společných chvilek vzejde něco, čím se pak vaše dítko bude moci pochlubit svým kamarádům, získáte za to body navíc. Díky této knize strávíte se svými nejbližšími krásné kreativní momenty a vytvoříte svěží, moderní a působivé výrobky, které zajisté neskončí pohozené na dně skříně a děti se s nimi budou chtít všude ukazovat. Zkuste pro ně a hlavně s nimi vyrobit medvídka z ponožky, princeznovskou korunku nebo krásnou malovanou porcelánovou sadu. Jednotlivé návody, kterými vás autorka provede srozumitelně a s lehkostí, vycházejí z různých technik a pracují s jednoduše dostupnými materiály. Ke každému výrobku naleznete jak podrobný popis, tak názorný fotopostup.V knize naleznete mimo jiné tyto návody:* Lapač snů* Plstěná panenka* Adventní kalendář* Květinová brož* Soví náušnice* Malovaný deštníkTak s chutí do tvoření. Vždyť každá máma se může stát supermámou!